www.ob-kocherinovo.bg

Font Size

Screen

Profile

Layout

Direction

Menu Style

Cpanel

Подаръци от всички краища на България ще спечелят част от гостите на празника на Кочериново

  • ПДФ

С чисто нов телевизор ще си тръгне един от посетителите на Празника на Кочериново, който и тази година ще се проведе в Деня на независимостта - 22 септември.  Организаторите са подготвили редица изненади за гостите на събора, като една от тях е томболата, която ще се разиграе в края на вечерта. Всеки желаещ ще може да си закупи билет за участие на стойност 2 лева, а, след концерта на народната изпълнителка Радостина Паньова, двайсет и трима късметлии ще разберат какво са им донесли щъркелите в края на лятото от различните късчета на България. Подготвени са награди, някои ухаещи на горнооряховски суджук, други, имащи вкус на шоколад, но не какъв да е, а габровски, както и такива, носещи аромата на рози, събрани от казанлъшката долина...

Ароматен, вкусен и носещ усещане за домашен уют ще е базарът, наречен "От долапите на баба". В него селата на територията на община Кочериново ще представят майсторски  направени изделия от сръчните ръце на жителите, а всеки желаещ ще може да си закупи това, което му хареса.

За най-активните в игрите също ще има изненади, а музикалната програма на събитието гарантира едно незабравимо преживяване. Празникът ще започне в 18:00 ч на пл. "3-ти март" в град Кочериново с изпълнения на местните талантливи деца и самодейци. Гостуващите състави от градовете Белица, Благоевград и Рила са подготвили пъстра програма за посетителите на празника. Концертът на младата денс изпълнителка EVA е с начален час 19:30 ч., а след нея започва фолклорен маратон с талантливата народна певица Радостина Паньова. В 22:30 ч. на сцената ще се качи музикантът Калин Вельов и уникалният за България проект Amazonia Dance Project, които ще представят модерната бразилската култура в съчетание от електро-акустична клубна денс музика и бразилски танци.
Празникът ще продължи с неповторимо огнено шоу, поднесено от група "Fire Shadows" /"Огнени сенки"/ и парти под звездите.

Очакваме Ви!

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Банкови сметки на Община Кочериново

СМЕТКА НА ОБЩИНА КОЧЕРИНОВО ЗА ВНАСЯНЕ НА ГАРАНЦИИ 3А УЧАСТИЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ
БАНКА ДСК
КЛОН КОЧЕРИНОВО
IBAN: BG87STSA93003300702108
ВIС: STSABGSF


СМЕТКА НА ОБЩИНА КОЧЕРИНОВО 3А 3АПЛАЩАНЕ НА ТРЪЖНИ ДОКУМЕНТИ
БАНКА ДСК
КЛОН КОЧЕРИНОВО
IBAN: BG89STSA93008431131400
ВIС: STSABGSF
ВИД ПЛАЩАНЕ: 44 70 00

ПЛАЩАНЕ НА МЕСТНИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ

baner-MDT-200x110

За контакти...

Сигнал за корупция

Тук може да подадете сигнал за корупция в Община Кочериново.

RSS Новини

RSS

Изгледи от Община Кочериново